Followers KU

Saturday, 16 June 2012

menarik

Dah lama rasanye tak ber update blog ni..kena cuci dulu nampak gayanya sebab byk habuk..hehehe..maklumlah bz sikit..
hari ini free jd boleh la jenguk ke my blog..

oklah sy nak berkongsi beberapa gambar yang menarik kt sini..  semoga terhibur..


Malu-malu..tutup muka..Macamna minah ni boleh masuk dalam longkang tu.



Betul ke durian ni?


 Boleh lak dia sorang2 sujud kat situ


Fuyooo..hebat tak..kereta yg remuk tapi basikal ok je..mesti basikal mahal ni.




10 comments:

  1. aku suka gambar first tu..awat censored muka...nak tengok juga comei ker tak..hehe

    ReplyDelete
  2. pasal awek je laju je kamu nak tengok ye..kesian kat dia nt malu beso...

    ReplyDelete
  3. eleh peng..xupdate blog sbb main fifa manager je 24 jam! nk je ku cabut wayar pc nih!

    ReplyDelete
  4. elok je motor tu masuk dalam longkang. hehe

    ReplyDelete
  5. skuter tu cantik , sygnye masuk longkang

    ReplyDelete
  6. yg sujud tu dy buat sujud syukur la kot :)

    Gara-gara idea . . .

    ReplyDelete
  7. eheheheh.... mcm2, pg2 dh bt senyum kambing dh

    ReplyDelete
  8. aku nak beli basikal tuh lah... compaq gilerrr body! hahahaha

    ReplyDelete
  9. mana nk carik basikal tu yea?? hihi

    ReplyDelete
  10. durian tu cam best wooo...mana beli?!!! (^__$)

    ReplyDelete